advice
26/07/2014

StyleConnect Inspiration: Biker Jeans x Denim

10546927 830793553598029 1373624800 n

De Basis

Het meest uitgesproken item in deze combinatie is de biker jeans. Dit slim-fit model van Gabba heeft een hele vette uitstraling en valt zeker op, het is daarom belangrijk de kern van je outfit ietwat understated te houden. Bijvoorbeeld zoals wij hier hebben gedaan met een grijs t-shirt van Mauro Grifoni. Dit t-shirt heeft een neutrale kleur maar toch zit er een twist aan in de vorm van de verf spetters. Daarnaast is hij onderaan zeer laag afgesneden; hij is een klein beetje oversized. 

Denim Jacket

Met deze denim bodywarmer van Hamaki-Ho geven we een extra dimensie aan de outfit. Door de ruwe afwerking wordt het stoere uiterlijk van de Gabba Biker jeans nog eens extra benadrukt. Deze twee items vullen elkaar zeer goed aan zolang de kern van de outfit maar neutraal blijft. Natuurlijk kun je je outfit nog aanvullen met accessoires zoals armbanden. Het is dan aan te raden te gaan voor sieraden met een blauwe tint die goed aansluit bij het kleurenpalet. Zeker als je soortgelijke schoenen er bij draagt zoals in ons voorbeeld. Deze suede/leren schoenen zijn van het merk Folk en helaas niet op StyleConnect verkrijgbaar. Wij zouden geen hoge boots aan raden bij deze outfit gezien de versmalling richting de enkels in de biker jeans. Dit kan resulteren in rare verhoudingen. 

De outfit is in zijn volledigheid te bestellen op StyleConnect. Het enige wat je hoeft te doen is alle items toe te voegen aan je winkelmandje. Je krijgt dan ook nog eens 15% extra korting door deze code te gebruiken: XYZWGWJISE

Deze code is alleen geldig in combinatie met de items uit dit artikel! 

49a Denim Jacket
Sale
€ 94,95 € 64,95
Shop now
34a Iki Biker Jeans
Sale
€ 149,95 € 69,95
Shop now