lifestyle
17/10/2013

+Instagram

foto

 

We love Instagram 

Quasi vintage foto's. Zelf denken wij dat het succes van Instagram te danken is aan de gebruiksvriendelijkheid. En laten we eerlijk zijn, een slechte foto ziet er met een retro/vintage filter opeens best aardig uit. De verschilllende Instagram filters geven een bepaalde spanning aan de foto's die heel moeilijk is te realiseren met de traditionele manier van fotograferen. Daarnaast is met het toevoegen van video op Instagram een nieuwe deur open gegaan voor korte maar creatieve film producties. Een mooi voorbeeld hier van is het Burberry instagram profiel. 

Zelf gebruiken we Instagram ook steeds meer om jullie op de hoogte te houden van nieuwe producten en wat zich nog meer (achter de schermen) af speelt bij StyleConnect. Vergeet ons dus zeker niet te volgen op instagram! Hieronder onze favoriete filters! 

 

 

#1 Hefe

 

Een warme dynamische filter welke de kleuren voller maakt en het contrast wat opschroeft. 

 

#2 Inkwell

 

Wat ons betreft is deze klassieker de meest verfijnde en meest stijlvolle filter. Het zwart wit in combinatie met verhoogd contrast zorgt voor een spannende uitstraling die toch zeer classy aan voelt. 

 

#3 Nashville

 

 

Nashville geeft een bepaalde sfeer aan je foto's die misschien wel het beste te vergelijken is met een roadtrip over Route 66 in een Corvette Stingray Convertible richting Californië. 

 

Wat zijn jou favoriete filters? Laat het ons weten in de comments hiernaast!