advice
26/06/2014

Summer Essential: De zomertrui

Ahh, de zon schijnt. Ons Oranje doet het verassend goed in Brazilië en het Barbecue vlees is niet aan te slepen. Toch wilt het nog wel eens een dagje net iets minder warm zijn en zo koelt het 's avonds ook weer flink af. Dit zijn exact die momenten waarbij je de zomer vibe door wilt voeren maar het eigenlijk iets te fris voor is. Gelukkig is de klassieke summerknit hét kledingstuk voor deze momenten. 

Er zijn veel variaties op de summerknit maar wij hebben tijdens het inkopen extra aandacht gegeven aan de volgende modellen. Waarom? Ze hebben allemaal een uniek kenmerk. Als eerste de twee GoodPeople knits. Deze twee fantastische truien zijn gemaakt in Italië van een relatief dunne, maar kwaliteit zeer goede, stof. Het eerste model is een schoolvoorbeeld van de trend dit seizoen. De verticale dunne strepen geven het een zeemans uitstraling. Dit past ook weer perfect in het thema van deze GoodPeople collectie. Dan is er nog de 'Abandon Ship' trui. Deze trui is ook gemaakt in Italië en is het perfecte kledingstuk voor een fanastische zomeravond op het strand of gewoon in de achtertuin. 

 

 We noemen het zelf de 'deserted island look'. Deze zomerknit van het Italiaanse Hamaki-Ho heeft een bepaalde karakteristieke beach look die wij persoonlijk heel erg gaaf vinden. Niet alleen de zandkleur maakt hem uniek, ook de bijzondere 'ademende' stof maakt het tot een perfecte metgezel voor jou deze zomer. Die houten knoopjes, die maken het natuurlijk helemaal af.

 

Dan nog wat styling tips

  • Shorts. Behoeft geen uitleg lijkt ons. 
  • Draag het met een van onze Grifoni Chino's en vergeet die riem! 
  • Ben vooral niet bang om de mouwen op te rollen. Hiermee krijgt de trui én de drager direct een extra dosis uitstraling. 

Heb jij nog tips of opmerkingen? Leave it in the comments!