advice
01/08/2013

The Denim Shirt

The Denim Shirt

De herfst-/wintercollectie staat alweer voor de deur en niet erg verassend staan de denim shirts weer prominent vooraan. Een aantal trends van vorige seizoenen blijven bestaan, maar dan met een twist. Deze herfst/winter zal bestaan uit vele jeans en basic shirts.  In onze collectie zal de spijkerblouse op nummer 1 van alle must-have’s staan. Het denim shirt kan iedere outfit uniek maken en hij kan op verschillende manieren gedragen worden.

Wij verkopen verschillende soorten denim shirts, waaronder basic shirts, maar ook eyecatchers die net iets extra's hebben. Iedere spijkerblouse is uniek om zijn eigen details en design. Bij het dragen van een spijkerblouse moet je er 100% zeker van zijn dat hij goed aansluit en dat de knopen net goed dichtgaan. Een losse, wijde spijkerblouse is 'not done'! Een goede fit is dus cruciaal.

StyleConnect is niet de enige die een grote fan is van de spijkerblouse. Enkele voorbeelden van hedendaagse stijl iconen die het denim shirt omarmen zijn David Beckham, Kanye West en Ryan Gosling. Met een denim shirt maak je snel een simpele look die bestaat uit een donkere jeans, wit shirt en een half open denim shirt om de outfit net iets meer karakter te geven. In combinatie met accessoires (muts, bril, horloge, armbanden en rugzak) is dit een complete outfit die iedere man in zijn kast moet hebben.

Door: Femke Castermans