06/09/2014

TIPS | Weekend Tips

weekend

Party! 

Het is weer weekend, dus er is ongetwijfeld ergens een feestje gaande. De hoogste tijd om de stress van je af te zetten! En als je dan zo'n feestje bezoekt, moet je natuurlijk wel juist gekleed zijn. Zelf zijn we niet vies van een dik feest dus hebben we op een rijtje gezet welke items een must-have zijn om stijlvol een epische avond tegemoet te gaan. 

De jeans

Goede jeans zijn een absolute must-have om een stevig feest goed door te komen. Een van onze favoriete voor het uitgaan is deze Cycle jeans. De donkere neutrale kleur zorgt er voor dat de vlekken (de er ongetwijfeld zullen komen als de drank weer eens rijkelijk vloeit) minder opvallen. Daarnaast is deze jeans gemaakt van zachte stretch stof voor een super comfortabele fit. Natuurlijk ook niet onbelangrijk. Een goed alternatief is de Denim Black van Cycle

 

 

Het T-shirt

Natuurlijk heb je geen zin om in een longsleeve of trui in een warme discotheek of kroeg te staan. Dan kom je al snel uit op een gaaf t-shirt. Gelukkig hebben wij er genoeg! Check bijvoorbeeld dit T-shirt van Cycle, van Grifoni of deze van Hamaki-Ho.

 

De Eyecatcher

Om je outfit compleet te maken is het erg gaaf om een laatste touch toe te voegen; een echte eye-catcher. Wat ons betreft is de super veelzijdige short sleeve-less denim bodywarmer van Hamaki-Ho hét aangewezen item. De foto's spreken voor zich, zo denken wij. 

 

 

 

49a Denim Jacket
Sale
€ 94,95 € 64,95
Shop now
Productshoot 19102013 655 Denim Black
€ 209,95
Shop now
2 oktober 242 Navy Blue Jeans
€ 199,95
Shop now
13 00032f Cycle Ghiaccio Woman
€ 59,95
Shop now