LogoTedBaker

Het in Nederland opkomende Ted Baker is al jaren mateloos populair bij onze vrienden aan de andere kant van de sloot. Hoewel het voornamelijk de Britse dames zijn, die met het merk weg lopen, presenteert Ted Baker alweer sinds het vroegste begin fantastische herencollecties. Ooit begonnen als een locale hemdenmaker in Glasgow, zo ergens rond 1987, is het nu een van de snelst groeiende lifestyle merken in het Verenigde Koninkrijk. Ondanks de vele kleuren en vrolijke uitstraling, blijft het een merk met een hoog testosteron gehalte en een stoer randje. Daarnaast beschikt het merk en zijn ontwerpers over de nodige dosis humor. Zelf zien we Ted Baker graag als het iets gekleedere broertje van een van onze andere merken: Edwin. Het is dan natuurlijk logisch dat StyleConnect ook dit seizoen Ted Baker voor je heeft. 

Op StyleConnect hebben we gekozen voor een kleine selectie uit de Ted Baker collectie voor de komende lente en zomermaanden. We hebben dan ook hoog ingezet op hun fantastische polo's. De briljante prints en sublieme afwerking maken deze kleurrijke items tot de ideale aanvulling van je kledingkast in de warmere maanden van het jaar. 

Ted Baker heeft die flare over zich heen, waardoor het niet veel uit maakt of je over een strand in Mexico loopt, of op een boot staat aan de Cotė-D'azur. Ted Baker is flexibel, classy en bovenal gangbaar. 

Maat

SMLXL

Prijs

25a Ted Baker Oxford Polo
€ 74,95
Shop now
24a Ted Baker Oxford Polo
€ 74,95
Shop now
21c Ted Baker Jacquard Floral Shirt
€ 119,95
Shop now
23b Ted Baker Fleamer
€ 79,95
Shop now
22a Ted Baker Jacquard Polo
€ 79,95
Shop now
20a Ted Baker Jefrson Polo
€ 79,95
Shop now